Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra na kaca...no i pyszna w ogóle!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 383
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 383
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Składniki
Do garnka włóż kapustę..>.(musi być kwaśna i najlepiej prosto z silosa bez chemii)-zalej wodą_zagotuj
żeberka -wszystkie podziel na 2-3 kostki i dodaj do kapusty-maja sie gotować razem-mieszaj!-ja jeszcze podsmażam na patelni ...ale to wg uznania
ziemniaki obierz,podziel na średnie ćwiartki (lub kostki) i zagotuj na pół-twardo w osolonej wodzie
Żeberka muszą być miękkie aby dodać ziemniaki-gotuj wszystko ...tak aby ziemniaki sie nie "rozleciały"-dolewać wody tak aby kwaśnica zawsze była zupą a nie kapuśniakiem
...nic nie dodawaj do kwaśnicy -oprócz soli i pieprzu -bo zrobisz kapuśniak!
podawać z chlebem posmarowanym smalcem ze skwarkami-