Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca, kolorowa, smaczna.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Składniki
warzywa zszatkować: cebulę, por, marchewkę, kukrydzę czosnek i podsmażyć na oliwie z oliwek w większym garnku. Podczas smażenia warzywa zmniejszą swoją objętość wydobędzie sie smak i niesamowity zapach. Dodajemy wywar warzywny i wkrajamy ziemniaki np w kostkę, po 45 minut gotowania zupkę można zmielić blenderem na krem rozlać do miseczek na srodku wlać niewielką ilość smietany (w kształcie ślimaczka, lub łyżeczka nałożyć jogut) posypac pietruszką i można smakować. Wersję wegetarianska mozna wzbogaćić dodajac do zupy podsmażony boczek, szynkę lub inną wędlinę. Smacznego