Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, latwa, pyszna...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
kalafir podziel na czastki, umyj bardzo dokladnie, do garnaka z woda wrzuc kalafior, dodaj kostke rosolowa i przyprawy,kiedy sie ugotuje zmiksuj i dodaj lyzke masla, jezeli lubisz dodaj lyzke smietany i odrobine kopru i gotowe, mozna pic, mozna jesc z grzankami -smacznego- jezeli chcesz ja zrobic z brolula proponuja go ugotowac na parze , nie traci ani koloru,ani wlasciwosci, tyle ze gotujesz go na parze na bazie wody z kostka rosolowa-polecam