Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
korpus do gara z zimną wodą i gotować na średnim ogniu 50 min. dodać sól liść ziele czosnek borowika suszonego pieprz. warzywa dodać po 50 min. marchewka seler por lub cebula pietruszka korzeń. gotować 30 min na średnim ogniu na ostatnie 5 min można dodać lubczyk jak kto lubi. przecedzić. warzywa z rosołu można dodać na talerz jakie kto lubi
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13615
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13615
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Składniki
makaron wstążki lub albo ziemniaki najlepiej pieczone w piarniku albo z ogniska. rosół w skrócie~ zimną woda, średni ogień, 60 min. warzywa 30 minut ,przecedzić . można jeść. ja na koniec dodaje kurkumę. smacznego
dla piktogramowcow +przyprawy, średni ️, ️+️z przecedzić i na ️️️️️️️
jak nie chcecie tłustego to schłodzić i zebrać smalec z góry i będzie odtłuszczony super lekki.