Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
korpus do gara z zimną wodą i gotować na średnim ogniu 50 min. dodać sól liść ziele czosnek borowika suszonego pieprz. warzywa dodać po 50 min. marchewka seler por lub cebula pietruszka korzeń. gotować 30 min na średnim ogniu na ostatnie 5 min można dodać lubczyk jak kto lubi. przecedzić. warzywa z rosołu można dodać na talerz jakie kto lubi
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1095
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1076
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13032
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1095
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1076
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13032
Składniki
makaron wstążki lub albo ziemniaki najlepiej pieczone w piarniku albo z ogniska. rosół w skrócie~ zimną woda, średni ogień, 60 min. warzywa 30 minut ,przecedzić . można jeść. ja na koniec dodaje kurkumę. smacznego
dla piktogramowcow +przyprawy, średni ️, ️+️z przecedzić i na ️️️️️️️
jak nie chcecie tłustego to schłodzić i zebrać smalec z góry i będzie odtłuszczony super lekki.