Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
korpus do gara z zimną wodą i gotować na średnim ogniu 50 min. dodać sól liść ziele czosnek borowika suszonego pieprz. warzywa dodać po 50 min. marchewka seler por lub cebula pietruszka korzeń. gotować 30 min na średnim ogniu na ostatnie 5 min można dodać lubczyk jak kto lubi. przecedzić. warzywa z rosołu można dodać na talerz jakie kto lubi
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
makaron wstążki lub albo ziemniaki najlepiej pieczone w piarniku albo z ogniska. rosół w skrócie~ zimną woda, średni ogień, 60 min. warzywa 30 minut ,przecedzić . można jeść. ja na koniec dodaje kurkumę. smacznego
dla piktogramowcow +przyprawy, średni ️, ️+️z przecedzić i na ️️️️️️️
jak nie chcecie tłustego to schłodzić i zebrać smalec z góry i będzie odtłuszczony super lekki.