Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy do rosołu można dodać inny makaron niż nitki? Owszem.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3686
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1262
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3686
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1262
Składniki
Udko zagotowujemy w 2 litrach wody.
Zbieramy łyżką szumowiny i gotujemy jeszcze z 15 minut.
Dodajemy marchew, pietruszkę, kostkę bulionową, pieprz i gotujemy ok. 1 godziny aż warzywa będą miękkie.
Po ugotowaniu wyciągam udko i zupę do smaku doprawiam przyprawą w płynie.
Przygotowuję makaron świderki według przepisu na opakowaniu.
Do miseczki daję porcję ugotowanego makaronu i zalewam rosołkiem. Smacznego.