Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy do rosołu można dodać inny makaron niż nitki? Owszem.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 571
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 19
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 571
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 19
Składniki
Udko zagotowujemy w 2 litrach wody.
Zbieramy łyżką szumowiny i gotujemy jeszcze z 15 minut.
Dodajemy marchew, pietruszkę, kostkę bulionową, pieprz i gotujemy ok. 1 godziny aż warzywa będą miękkie.
Po ugotowaniu wyciągam udko i zupę do smaku doprawiam przyprawą w płynie.
Przygotowuję makaron świderki według przepisu na opakowaniu.
Do miseczki daję porcję ugotowanego makaronu i zalewam rosołkiem. Smacznego.