Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy do rosołu można dodać inny makaron niż nitki? Owszem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13035
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5201
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13035
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5201
Składniki
Udko zagotowujemy w 2 litrach wody.
Zbieramy łyżką szumowiny i gotujemy jeszcze z 15 minut.
Dodajemy marchew, pietruszkę, kostkę bulionową, pieprz i gotujemy ok. 1 godziny aż warzywa będą miękkie.
Po ugotowaniu wyciągam udko i zupę do smaku doprawiam przyprawą w płynie.
Przygotowuję makaron świderki według przepisu na opakowaniu.
Do miseczki daję porcję ugotowanego makaronu i zalewam rosołkiem. Smacznego.