Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to najlepsza pomidorowa... sam ją robię i uważam, że lepiej się tego nie da zrobić ... podejrzewam, że nie jestem oryginalny, ale tak ją lubię, że musiałem dodać swój przepis . Długo się ją robi, ale jest pyszna. W międzyczasie gdy nam się gotuję wywar (rosół) można robić milion rzeczy, a reszta roboty to pikuś. Do zupki najlepiej według mnie pasuje makaron, ale ryż albo kluski lane są równie dobre.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 122
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9364
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 984
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1156
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 122
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9364
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 984
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1156
Składniki
Wrzucamy kurczaka, cebulę, marchewki, pietruszkę, natkę, pora, (cebulę kroimy na pół, marchewki i pietruszkę w grube krążki, pora w całości) do wody i gotujemy aż wszystko bardzo zmięknie i mięso odpada od kości. W czasie gotowania przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Następnie cedzakiem wyciągamy wszystko do blendera pozbywając się oczywiście kości ( kosteczki dla pieska). Do blendera wrzucamy też cały przecier pomidorowy całą śmietanę i dolewamy chochelkę wywaru by lepiej się miksowało i miksujemy na gładko
Wlewamy nasz produkt z powrotem do wywaru. Doprawiamy do smaku i najlepsza pomidorówka na świecie stoi przed wami Smacznego