Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szafranowa zupa rybna"
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 464
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 401
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1498
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5767
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 464
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 401
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1498
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5767
Składniki
Małże rozmroź, sos zachowaj. Rybę pokrój w kostkę, pora w półplasterki, a marchew w plasterki.
W garnku na maśle zeszklij cebulę, dodaj pozostałe warzywa i szafran. Po chwili dołóż małże, chwilę podsmaż i zalej winem.
Dodaj litr wody i sos z małży. Gotuj 15 minut, po czym dorzuć rybę.
Po zagotowaniu zapraw zupę mąką roztrzepaną z wywarem i dopraw solą z pieprzem.
Gotową oprósz natką.Źródło: Kurier TV