Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szafranowa zupa rybna"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1813
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1575
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1993
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1813
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1575
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1993
Składniki
Małże rozmroź, sos zachowaj. Rybę pokrój w kostkę, pora w półplasterki, a marchew w plasterki.
W garnku na maśle zeszklij cebulę, dodaj pozostałe warzywa i szafran. Po chwili dołóż małże, chwilę podsmaż i zalej winem.
Dodaj litr wody i sos z małży. Gotuj 15 minut, po czym dorzuć rybę.
Po zagotowaniu zapraw zupę mąką roztrzepaną z wywarem i dopraw solą z pieprzem.
Gotową oprósz natką.Źródło: Kurier TV