Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa idealna na kolację wigilijną i nie tylko.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10008
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9043
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6403
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10008
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9043
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6403
Składniki
Szczupaka oczyścić, pokroić w dzwonka, posolić, natrzeć czosnkiem i pozostawić na noc.
Zrobić wywar z 1 marchewki, 1 pietruszki i 1/2 selera. Pod koniec gotowania warzyw dodać pokrojoną rybę ( zawinąć w gazę żeby nie rozpadła się podczas gotowania). Gotować ok. 15 minut.
Pozostałe warzywa zetrzeć na tartce o grubych oczkach i podsmażyć na maśle, doprawić. Borowiki osobno udusić na maśle z cebulką i również doprawić. Na półmisku na środku ułożyć rybę a po bokach warzywa i grzyby.