Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre danie, zrobione z ryby, która u nas w rodzinie dość często serwowana jest właśnie w ten sposób,
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14449
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 175
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 135
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14449
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 175
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 135
Składniki
Szczupaka umyć, oczyścić, pokroić na dzwonka, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobna kostkę. Pietruszkę posiekać drobno.
Warzywa połączyć ze sobą, posolić je delikatnie. Rybę posypać przyprawą do ryb i solą. Na folii aluminiowej rozetrzeć trochę oliwy z oliwek. Dać na nią rybę. Nafaszerować ją warzywami.
Zwijać każdy dzwonek z osobna. Piec na grillu z obu stron. Piec ok. 40 minut na wolnym ogniu.