Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre danie, zrobione z ryby, która u nas w rodzinie dość często serwowana jest właśnie w ten sposób,
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 685
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 501
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4111
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 885
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 685
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 501
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4111
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 885
Składniki
Szczupaka umyć, oczyścić, pokroić na dzwonka, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobna kostkę. Pietruszkę posiekać drobno.
Warzywa połączyć ze sobą, posolić je delikatnie. Rybę posypać przyprawą do ryb i solą. Na folii aluminiowej rozetrzeć trochę oliwy z oliwek. Dać na nią rybę. Nafaszerować ją warzywami.
Zwijać każdy dzwonek z osobna. Piec na grillu z obu stron. Piec ok. 40 minut na wolnym ogniu.