Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedroga, niewymyślna, smaczna, treściwa
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13559
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 905
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13559
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 905
Składniki
Kiełbasę pokroić w kostkę, zrumienić na suchej patelni ewentualnie na małej ilości oleju.
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle.
Marchew i ziemniaki pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do garnka, dodać kostki warzywne i liść laurowy, zalać 4 litrami wody, gotować do miękkości ziemniaków.
Doprawić pieprzem i ewentualnie solą. Posypać zieloną pietruszką.