Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedroga, niewymyślna, smaczna, treściwa
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3112
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3687
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 258
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 396
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3112
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3687
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 258
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 396
Składniki
Kiełbasę pokroić w kostkę, zrumienić na suchej patelni ewentualnie na małej ilości oleju.
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle.
Marchew i ziemniaki pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do garnka, dodać kostki warzywne i liść laurowy, zalać 4 litrami wody, gotować do miękkości ziemniaków.
Doprawić pieprzem i ewentualnie solą. Posypać zieloną pietruszką.