Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zielona zupa krem"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1285
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5812
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8823
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18430
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1285
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5812
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8823
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18430
Składniki
Pora posiekaj i podsmaż na maśle. Zalej 1,5 litra wody. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki, pietruszki i seler. Wrzuć ziele i liść laurowy. Gotuj wywar warzywny przez 20 minut.
Wyjmij ziele i liść. Dodaj starty ząbek czosnku. Zagotuj zupę. 3 Powoli wlej śmietankę i dodaj rozgnieciony widelcem miąższ z awokado. Zblenduj wszystko na gładki krem. Dopraw solą i pieprzem.Źródło: Takie jest życie