Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to zupa, która lubi mój maz. Jest pożywna, w sam raz na zimne dni.
Golonko po śląsku, po polsku golonka idealny dodatek do tzw. ciapkapusty Dl...
Odsłon: 1396
W szlacheckich dworach nie posiadano szybkowaru, dlatego przyrządzanie bigosu...
Odsłon: 9201
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 596
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 897
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 1978
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 596
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 897
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 1978
Składniki
Obrana marchewkę i opłukaną soczewicę wrzucić do garnka. Ja gotuje w szybkowarze. Dodać oliwę i przyprawy, zalać 1.5 litra wody. Gotować do miękkości. Ostudzić i zmiksować. Doprawić według uznania. Krem mozna ewentualnie rozcieńczyć woda. Podawać na ciepło. Po wierzchu polać łyżeczka oliwy z oliwek oraz posypać kuminem. Smacznego!
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa kalafiorowa Magdy Gessler
Zupy
Rozgrzewająca zupa frankfurcka
Zupy
Zupa jarzynowa
Zupy
Najlepsza zupa na świecie
Zupa kalafiorowa Magdy Gessler
Magda Gessler słynie z wykorzystywania składników z własnego podwórka, aby pr...
Odsłon: 126
Rozgrzewająca zupa frankfurcka
To danie idealne na jesień czy zimę. Rozgrzewająca i bardzo sycąca zupa frank...
Odsłon: 4007