Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa botwinkowa"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1218
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1218
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Składniki
Łodyżki botwinki i ziemniaki pokrój w kostkę. Buraczki w plastry. Zalej bulionem. Gdy się zagotuje, dopraw majerankiem. Gotuj.
Dodaj łodygi natki i por. Cebulę pokrój w półplastry i również wrzuć do zupy. Gotuj wszystko, aż warzywa będą miękkie. Dopraw solą i pieprzem.
Wyjmij natkę, por i cebulę. Śmietanę wymieszaj z mąką i zabiel zupę. Zagotuj. Posyp posiekanym koperkiem.Źródło: Takie jest życie