Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa botwinkowa"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1552
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1306
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1263
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1552
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1306
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1263
Składniki
Łodyżki botwinki i ziemniaki pokrój w kostkę. Buraczki w plastry. Zalej bulionem. Gdy się zagotuje, dopraw majerankiem. Gotuj.
Dodaj łodygi natki i por. Cebulę pokrój w półplastry i również wrzuć do zupy. Gotuj wszystko, aż warzywa będą miękkie. Dopraw solą i pieprzem.
Wyjmij natkę, por i cebulę. Śmietanę wymieszaj z mąką i zabiel zupę. Zagotuj. Posyp posiekanym koperkiem.Źródło: Takie jest życie