Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa botwinkowa"
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 61
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 765
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 61
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 765
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 71
Składniki
Łodyżki botwinki i ziemniaki pokrój w kostkę. Buraczki w plastry. Zalej bulionem. Gdy się zagotuje, dopraw majerankiem. Gotuj.
Dodaj łodygi natki i por. Cebulę pokrój w półplastry i również wrzuć do zupy. Gotuj wszystko, aż warzywa będą miękkie. Dopraw solą i pieprzem.
Wyjmij natkę, por i cebulę. Śmietanę wymieszaj z mąką i zabiel zupę. Zagotuj. Posyp posiekanym koperkiem.Źródło: Takie jest życie