Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa botwinkowa"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424598
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10583
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336889
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4661
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424598
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10583
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336889
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4661
Składniki
Łodyżki botwinki i ziemniaki pokrój w kostkę. Buraczki w plastry. Zalej bulionem. Gdy się zagotuje, dopraw majerankiem. Gotuj.
Dodaj łodygi natki i por. Cebulę pokrój w półplastry i również wrzuć do zupy. Gotuj wszystko, aż warzywa będą miękkie. Dopraw solą i pieprzem.
Wyjmij natkę, por i cebulę. Śmietanę wymieszaj z mąką i zabiel zupę. Zagotuj. Posyp posiekanym koperkiem.Źródło: Takie jest życie