Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa botwinkowa"
To jest najsmaczniejsza zupa pieczarkowa spośród tych, których dane mi było s...
Odsłon: 9217
Schab w zupach to bardzo smaczne, sycące, nie wymagajace specjalnych umiejetn...
Odsłon: 3178
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 142
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 470
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 360
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 142
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 470
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 360
Składniki
Łodyżki botwinki i ziemniaki pokrój w kostkę. Buraczki w plastry. Zalej bulionem. Gdy się zagotuje, dopraw majerankiem. Gotuj.
Dodaj łodygi natki i por. Cebulę pokrój w półplastry i również wrzuć do zupy. Gotuj wszystko, aż warzywa będą miękkie. Dopraw solą i pieprzem.
Wyjmij natkę, por i cebulę. Śmietanę wymieszaj z mąką i zabiel zupę. Zagotuj. Posyp posiekanym koperkiem.Źródło: Takie jest życie
Przepisy Zupy
Zupy
Polski rosół? Zupa Polski a’la Ramen
Zupy
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
Zupy
Flaczki z boczniaków
Zupy
Barszcz biały według kuchni staropolskiej
Polski rosół? Zupa Polski a’la Ramen
Przepis na Polski a'la Ramen, zupa która ma w sobie drugie danie :)
Odsłon: 26
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
W dniu dzisiejszym oprócz wyczerpującej acz przyjemnej pracy w wiosnennym i k...
Odsłon: 35