Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 795
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425164
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10733
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 795
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425164
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10733
Składniki
Ziemniaki kroimy w kostkę pora rozdzielamy na liście kroimy na paseczki 1-cm. Czosnek siekamy przygotowane warzywa wrzucamy ma rozgrzany tłuszcz, doprawiamy solą pieprzem zielem angielskim i listkiem bobkowym smażymy około 5 minut brokuły gotujemy w 1,5l wody aż będą miękkie dodajemy kostki rosołowe oraz warzywa z patelni i gotujemy razem 5minut. Następnie zupę dokładnie miksujemy podajemy z groszkiem ptysiowym.