Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ziemniaki kroimy w kostkę pora rozdzielamy na liście kroimy na paseczki 1-cm. Czosnek siekamy przygotowane warzywa wrzucamy ma rozgrzany tłuszcz, doprawiamy solą pieprzem zielem angielskim i listkiem bobkowym smażymy około 5 minut brokuły gotujemy w 1,5l wody aż będą miękkie dodajemy kostki rosołowe oraz warzywa z patelni i gotujemy razem 5minut. Następnie zupę dokładnie miksujemy podajemy z groszkiem ptysiowym.