Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 175
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1352
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 175
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1352
Składniki
ugotuj wywar z piersi i wloszczyzny z dwoch litrow wody.gotowy wywar rozkloc z trzema jajkami,wycisnietym sokiem z cytryn oraz lyzka zimnej wody .wlej do jajek lyzke wazowa wywaru,potem nastepna i jeszcze raz kolejna.nastepnie wlej jajka do wywaru i dokladnie wymieszaj.pamietajcie aby zupy doprowadzic do wrzenia ,bo jajka sie zetna a zupa straci gladka konssystencje.