Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35766
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1226
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6073
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35766
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1226
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6073
        
        
                Składniki
ugotuj wywar z piersi i wloszczyzny z dwoch litrow wody.gotowy wywar rozkloc z trzema jajkami,wycisnietym sokiem z cytryn oraz lyzka zimnej wody .wlej do jajek lyzke wazowa wywaru,potem nastepna i jeszcze raz kolejna.nastepnie wlej jajka do wywaru i dokladnie wymieszaj.pamietajcie aby zupy doprowadzic do wrzenia ,bo jajka sie zetna a zupa straci gladka konssystencje.