Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 446
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 35
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5685
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 967
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 252
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38084
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 446
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 35
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5685
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 967
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 252
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38084
Składniki
ugotuj wywar z piersi i wloszczyzny z dwoch litrow wody.gotowy wywar rozkloc z trzema jajkami,wycisnietym sokiem z cytryn oraz lyzka zimnej wody .wlej do jajek lyzke wazowa wywaru,potem nastepna i jeszcze raz kolejna.nastepnie wlej jajka do wywaru i dokladnie wymieszaj.pamietajcie aby zupy doprowadzic do wrzenia ,bo jajka sie zetna a zupa straci gladka konssystencje.