Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa dyniowo-mleczna

Zupa dyniowo-mleczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano:

Odsłon: 38

Zupa dyniowa na słodko Kup słono. Zupa dyniowa którą można jeść na słodko na śniadanie lub na obiad.Można użyć do niej mleko zwykłe lub roślinne.

Składniki

  • 500 dag dyni
  • 1 litr mleka
  • Makaron najlepiej zacierki
  • Sól i cukier do smaku
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Zupa dyniowo-mleczna

Przygotowanie

  1. Kroimy dynie i gotujemy lub pieczemy. Obieramy ze Skórki. Miąższ wkładamy do garnka

  2. Dynie zalewamy mlekiem. Może być dowolne zwykłe roślinne bez luckgen;

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń