Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa dobra na wigilijny stol jak i na obiad:)
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12301
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425372
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12301
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425372
Składniki
Grzyby zalewamy wodą i odstawiamy je na cała noc.Stawiamy je na gas i gotujemy aż zmiękną(coś około 3-4 godzin w zaleznosci od grzybow).Gdy grzyby mamy już miękkie to wyciągamy je z wody i kroimi w mała kosteczke po czym wrzucamy je z powrotem do garnka.na patelni robimy zasmarzke żeby tą zupe zagęścić,dodajemy przyprawy i gotowe.Bułki kroimy w kosteczke i robimy z nich grzanki.Zupka grzybowa bardzo dobra.