Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa dobra na wigilijny stol jak i na obiad:)
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2710
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2345
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1279
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2710
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2345
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1279
Składniki
Grzyby zalewamy wodą i odstawiamy je na cała noc.Stawiamy je na gas i gotujemy aż zmiękną(coś około 3-4 godzin w zaleznosci od grzybow).Gdy grzyby mamy już miękkie to wyciągamy je z wody i kroimi w mała kosteczke po czym wrzucamy je z powrotem do garnka.na patelni robimy zasmarzke żeby tą zupe zagęścić,dodajemy przyprawy i gotowe.Bułki kroimy w kosteczke i robimy z nich grzanki.Zupka grzybowa bardzo dobra.