Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa dobra na wigilijny stol jak i na obiad:)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2559
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 421
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2559
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 421
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Składniki
Grzyby zalewamy wodą i odstawiamy je na cała noc.Stawiamy je na gas i gotujemy aż zmiękną(coś około 3-4 godzin w zaleznosci od grzybow).Gdy grzyby mamy już miękkie to wyciągamy je z wody i kroimi w mała kosteczke po czym wrzucamy je z powrotem do garnka.na patelni robimy zasmarzke żeby tą zupe zagęścić,dodajemy przyprawy i gotowe.Bułki kroimy w kosteczke i robimy z nich grzanki.Zupka grzybowa bardzo dobra.