Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZUPA WIGILIJNA ZE ŚRODKOWEJ POLSKI NA ZAKWASIE ZASTOMPIONO ŻUREM ŚLĄSKIM
2 garnki, w jednym zupa w drugim ziemniaki patelnia, deska do krojenia łyżka do mieszania, nóż do krojenia cebuli obierania ziemniaków.
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 105
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 91
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 105
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 91
Składniki
Zagotować grzyby suszone w 2 l wody do mękkości wymieszać żurek z mąką zagotować razem z grzybami, doprawić jarzynką solą i pieprzem do smaku. Na rozgrzany olej słonecznikowy pokrojoną w drobną kostkę cebulę usmażyć na złotobrązowy kolor okrasić zupę osobno ugotować całe średniej wielkości ziemniaki okrasić. Można podawać na jednym głębokim talerzu lub osobno życzę smacznego