Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa gulaszowa"
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1117
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1117
Składniki
Mięso umyj, pokrój, dopraw solą, pieprzem i podsmaż na oleju. Po chwili zeszklij posiekaną cebulę i całość przełóż do garnka. Zalej wodą.
Dodaj pokrojoną w plastry marchew i wszystkie przyprawy. Duś pod przykryciem, aż mięso zrobi się całkiem miękkie.
Papryki potnij w kostkę i upiecz w piekarniku. Dodaj do zupy razem z pokrojonymi ziemniakami i pomidorami.
Na koniec wymieszaj gulasz z koncentratem i zagęść mąką.
<strong>Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>Źródło: Super TV