Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa gulaszowa"
Witajcie moi drodzy. Zapraszam Was dzisiaj na zupę gulaszową – jedną z moich...
Odsłon: 56343
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 331
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 331
Składniki
Mięso umyj, pokrój, dopraw solą, pieprzem i podsmaż na oleju. Po chwili zeszklij posiekaną cebulę i całość przełóż do garnka. Zalej wodą.
Dodaj pokrojoną w plastry marchew i wszystkie przyprawy. Duś pod przykryciem, aż mięso zrobi się całkiem miękkie.
Papryki potnij w kostkę i upiecz w piekarniku. Dodaj do zupy razem z pokrojonymi ziemniakami i pomidorami.
Na koniec wymieszaj gulasz z koncentratem i zagęść mąką.
<strong>Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>Źródło: Super TV
Przepisy Zupy
Zupy
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
Zupy
Flaczki z boczniaków
Zupy
Barszcz biały według kuchni staropolskiej
Zupy
Zupa ze świeżej papryki
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
W dniu dzisiejszym oprócz wyczerpującej acz przyjemnej pracy w wiosnennym i k...
Odsłon: 25
Flaczki z boczniaków
taka wegetariańska odmiana flaków
Odsłon: 237