Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425112
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425112
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Składniki
Wszystkie warzywa umyj, marchewkę obierz.
Por, seler i marchew drobno pokrój i przesmaż chwilę na maśle. Dodaj liść laurowy.
Po chwili zalej całość bulionem i dołóż posiekany czosnek.
Do wrzątku wsyp kaszę i gotuj ok. 20 minut. 10 minut przed końcem dodaj brokuł i wsyp przyprawy oraz natkę.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV