Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 975
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 828
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12584
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 975
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 828
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12584
Składniki
W garnku zagotuj wodę. Wrzuć udko. Dodaj liście i ziele oraz pokrojoną włoszczyznę.
Cebulę pokrój w kostkę. Zeszklij na maśle. Dorzuć poszatkowaną kapustę. Duś wszystko 10 minut. Dopraw.
Wrzuć kapustę do zupy. Dodaj pokrojone w dużą kostkę ziemniaki. Brokuł podziel na różyczki i dodaj do zupy. Gotuj, aż warzywa zmiękną. Udekoruj natką.Źródło: Takie jest życie