Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15065
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15065
Składniki
W garnku zagotuj wodę. Wrzuć udko. Dodaj liście i ziele oraz pokrojoną włoszczyznę.
Cebulę pokrój w kostkę. Zeszklij na maśle. Dorzuć poszatkowaną kapustę. Duś wszystko 10 minut. Dopraw.
Wrzuć kapustę do zupy. Dodaj pokrojone w dużą kostkę ziemniaki. Brokuł podziel na różyczki i dodaj do zupy. Gotuj, aż warzywa zmiękną. Udekoruj natką.Źródło: Takie jest życie