Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 182
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 182
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Składniki
Porcje rosołowe oczyść i wrzuć do garnka z osoloną wodą. Zagotuj.
Włoszczyznę obierz, umyj, pokrój i dodaj do wrzątku. Gdy jarzyny będą wystarczająco miękkie, wyjmij mięso i por. Dodaj pieprz, listek laurowy i kilka ziarenek ziela angielskiego.
Kapustę umyj i drobno poszatkuj. Cały pęczek koperku posiekaj, a papryczkę pokrój w cienkie paseczki (pestki wyrzuć).
Ziemniaki obierz, umyj i pokrój w kostkę. Gotuj około 10 minut.
Na koniec dodaj koperek i papryczkę. Dobrze zamieszaj i rozlej na talerze.Źródło: Telemax