Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 756
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 756
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Porcje rosołowe oczyść i wrzuć do garnka z osoloną wodą. Zagotuj.
Włoszczyznę obierz, umyj, pokrój i dodaj do wrzątku. Gdy jarzyny będą wystarczająco miękkie, wyjmij mięso i por. Dodaj pieprz, listek laurowy i kilka ziarenek ziela angielskiego.
Kapustę umyj i drobno poszatkuj. Cały pęczek koperku posiekaj, a papryczkę pokrój w cienkie paseczki (pestki wyrzuć).
Ziemniaki obierz, umyj i pokrój w kostkę. Gotuj około 10 minut.
Na koniec dodaj koperek i papryczkę. Dobrze zamieszaj i rozlej na talerze.Źródło: Telemax