Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 69
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 84
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 69
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 84
Składniki
Wloszczyzne obrac umyc i pokroic w kostke,wlac do garnka z woda ok 2 litrow.Ziemniaki obrac pokroic w kostke i ugotowac osobno.Mieso mielone wyrobic z jajkiem,cebula,tarta bulka i przyprawami.Formowac male kulki,gotowe dodac do zupy.Gotowac do miekkosci.Wywar zaprawic maka i smietana.Przyprawic do smaku.Podawac z ziemniakami z wody i jak kto lubi odrobina octu do smaku.Smacznego.