Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Wloszczyzne obrac umyc i pokroic w kostke,wlac do garnka z woda ok 2 litrow.Ziemniaki obrac pokroic w kostke i ugotowac osobno.Mieso mielone wyrobic z jajkiem,cebula,tarta bulka i przyprawami.Formowac male kulki,gotowe dodac do zupy.Gotowac do miekkosci.Wywar zaprawic maka i smietana.Przyprawic do smaku.Podawac z ziemniakami z wody i jak kto lubi odrobina octu do smaku.Smacznego.