Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 4074
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2206
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2348
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 4074
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2206
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2348
Składniki
Wloszczyzne obrac umyc i pokroic w kostke,wlac do garnka z woda ok 2 litrow.Ziemniaki obrac pokroic w kostke i ugotowac osobno.Mieso mielone wyrobic z jajkiem,cebula,tarta bulka i przyprawami.Formowac male kulki,gotowe dodac do zupy.Gotowac do miekkosci.Wywar zaprawic maka i smietana.Przyprawic do smaku.Podawac z ziemniakami z wody i jak kto lubi odrobina octu do smaku.Smacznego.