Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11761
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1281
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12393
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3242
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11761
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1281
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12393
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3242
Składniki
Wloszczyzne obrac umyc i pokroic w kostke,wlac do garnka z woda ok 2 litrow.Ziemniaki obrac pokroic w kostke i ugotowac osobno.Mieso mielone wyrobic z jajkiem,cebula,tarta bulka i przyprawami.Formowac male kulki,gotowe dodac do zupy.Gotowac do miekkosci.Wywar zaprawic maka i smietana.Przyprawic do smaku.Podawac z ziemniakami z wody i jak kto lubi odrobina octu do smaku.Smacznego.