Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO NIETYPOWY KREM O NIESPOTYKANYM SMAKU !!! POLECAM ;-)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5021
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419364
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5021
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419364
Składniki
NA POCZąTKU WSTAW NA WODę NA BULION (NIECH SOBIE POWOLI PYKA). CEULę POKROJONą W KOSTKę OBSMAżAMY NA MAśLE, DO CEBULI DODAJEMY BOROWIKI NAJLEPIEJ POKROJONą W KOSTKę, JAK JUż BęDZIE WSZYSTKO łADNIE OBSMAżONE NA ZłOTY KOLOR PODLEWAMY WINEM.PO ODPAROWANIU ALKOHOLU WRZUCAMY DO JAKIEGOś GARNKA. ODCEDZAMY BULION ZEBY BYL BEZ żADNYCH WARZYW I DOLEWAMY DO GRZYBóW I DUSIMY , PO JAKIś 30 MINUTACH WSZYSTKO BLENDERUJEMY WEDłUG UZNANIA DODAJEMY śMIETANę I GOTUJEMY , PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY KONCENTRAT I DOPRAWIAMY PODANYMI PRZYPRAWAMI.