Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala dla tych ,ktorzy lubia ostry smak sera plesniowego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Składniki
W rondlu rozgrzac masło,wrzucić ogonki brokułów,cebule i por.Podsmażyc.Wlac bulion warzywny,gotowac ok 20min.W tym czasie osobno ugotowac obrane ziemniaki.Pod koniec gotowania sie bulionu wrzucić brokuły , ser pleśniowy i ugotowane ziemniaki.Zupe zmiksować i dodać małe grzaneczki podsmazone na patelni(lub w piekarniku).MMMmmm:)