Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala dla tych ,ktorzy lubia ostry smak sera plesniowego.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 746
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 746
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
W rondlu rozgrzac masło,wrzucić ogonki brokułów,cebule i por.Podsmażyc.Wlac bulion warzywny,gotowac ok 20min.W tym czasie osobno ugotowac obrane ziemniaki.Pod koniec gotowania sie bulionu wrzucić brokuły , ser pleśniowy i ugotowane ziemniaki.Zupe zmiksować i dodać małe grzaneczki podsmazone na patelni(lub w piekarniku).MMMmmm:)