Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala dla tych ,ktorzy lubia ostry smak sera plesniowego.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8441
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8441
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Składniki
W rondlu rozgrzac masło,wrzucić ogonki brokułów,cebule i por.Podsmażyc.Wlac bulion warzywny,gotowac ok 20min.W tym czasie osobno ugotowac obrane ziemniaki.Pod koniec gotowania sie bulionu wrzucić brokuły , ser pleśniowy i ugotowane ziemniaki.Zupe zmiksować i dodać małe grzaneczki podsmazone na patelni(lub w piekarniku).MMMmmm:)