Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2288
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1300
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 277
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2288
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1300
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 277
Składniki
Dynię, marchewkę, cebulę, ziemniaki, obieramy, kroimy w kostkę. Następnie gotujemy na bulionie do miękkości. Po ugotowaniu zupę zmiksować blenderem. Doprawić przyprawami do smaku. Z imbirem trzeba uważać. Ja dodaje 1/2 łyżeczki na 1 l zupy. Można dodać śmietanę będzie łagodniejsza. Smacznego