Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień w kuchni, zdrowie z ogródka:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Podsmażyć chwilę na oleju pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojoną w kostkę dynię, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Po 10 minutach dolać 1 litr wody, wrzucić pokrojoną w kostkę marchew i kostkę rosołową. Po 15 minutach gotowania zmiksować blenderem zawartość. Wsypać gotową zacierkę lub wykonać samemu z jajka i mąki. Gotować jeszcze ok. 10 minut.
Wylać do miseczki, udekorować kleksem śmietanki 30%. Wyśmienite danie...