Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 319
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1276
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 319
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1276
Składniki
Drobno pokrojonego pora(białę i jasno zielone części) zalać mlekiem dodać przyprawy wg uznania.Gotować aż pory zmiękną.Zmiksować.Jak trzeba dolać mleka i znów chwilę pogotować.Dla zlagodzenia smaku można dodać łyżeczkę serka maskarpone lub śmietanę 36%
Podawać z grzankami,pieczonymi kostkami ziemniaczanymi,skwarkami z boczku,prażoną cebulą albo makaronem-kto co lubi.