Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13047
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 19
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 23
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 23
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 729
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13047
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 19
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 23
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 23
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 729
Składniki
W RONDLU ROZGRZEJ MASŁO, DODAJ POSIEKANĄ CEBULKĘ, ZESZKLIJ. WSYP GROSZEK, WLEJ BULION, ZAGOTUJ .GOTUJ NA MAŁYM OGNIU 10 MIN.WLEJ MLEKO, PRZYPRAW SOLĄ, PIEPRZEM I GAŁKĄ. ZAGOTUJ, ZMIKSUJ (3 ŁYŻKI GROSZKU ZOSTAW DO DEKORACJI). PRZYPRAW SOKIEM Z CYTRYNY.PODAWAJ W FILIŻANKACH Z GRZANKAMI CZOSNKOWYMI.SMACZNEGO