Do góry

Zupy Przepis na:

ZUPA KREM Z ZIELONEGO GROSZKU

ZUPA KREM Z ZIELONEGO GROSZKU

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 5

Dodano:

Odsłon: 1042

PYSZNA NA OBIADEK;)

Składniki

  • GROSZEK OPAKOWANIE(MROŻONKA)
  • masło, 1/4 KOSTKI
  • cebula, 2
  • 2 LITRY BULIONU WARZYWNEGO Z KOSTKI
  • mleko, 300ml
  • SÓL, PIEPRZ, GAŁKA MUSZKATOŁOWA, SOK Z CYTRYNY
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
ZUPA KREM Z ZIELONEGO GROSZKU

Przygotowanie

  1. W RONDLU ROZGRZEJ MASŁO, DODAJ POSIEKANĄ CEBULKĘ, ZESZKLIJ. WSYP GROSZEK, WLEJ BULION, ZAGOTUJ .GOTUJ NA MAŁYM OGNIU 10 MIN.WLEJ MLEKO, PRZYPRAW SOLĄ, PIEPRZEM I GAŁKĄ. ZAGOTUJ, ZMIKSUJ (3 ŁYŻKI GROSZKU ZOSTAW DO DEKORACJI). PRZYPRAW SOKIEM Z CYTRYNY.PODAWAJ W FILIŻANKACH Z GRZANKAMI CZOSNKOWYMI.SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń