Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
W RONDLU ROZGRZEJ MASŁO, DODAJ POSIEKANĄ CEBULKĘ, ZESZKLIJ. WSYP GROSZEK, WLEJ BULION, ZAGOTUJ .GOTUJ NA MAŁYM OGNIU 10 MIN.WLEJ MLEKO, PRZYPRAW SOLĄ, PIEPRZEM I GAŁKĄ. ZAGOTUJ, ZMIKSUJ (3 ŁYŻKI GROSZKU ZOSTAW DO DEKORACJI). PRZYPRAW SOKIEM Z CYTRYNY.PODAWAJ W FILIŻANKACH Z GRZANKAMI CZOSNKOWYMI.SMACZNEGO