Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna zupa krupnik z kaszy jęczmiennej z warzywami.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 306
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3678
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 306
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3678
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Składniki
Ziemniaki obieram kroję w drobną kostkę. Bulion doprowadzam do wrzenia. Kaszę opłukać zimną wodą. Dodać do bulionu. Gotować na wolnym ogniu ok 20 min. Dodać pokrojone ziemniaki. Gotować aż ziemniaki zmiękną. Mięso oddzielić od kości, marchew zetrzeć na tartce, koperek pokroić. Pod koniec gotowania dodać mięso, marchew i koperek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!