Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna zupa krupnik z kaszy jęczmiennej z warzywami.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9519
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1146
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11493
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 513
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9519
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1146
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11493
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 513
Składniki
Ziemniaki obieram kroję w drobną kostkę. Bulion doprowadzam do wrzenia. Kaszę opłukać zimną wodą. Dodać do bulionu. Gotować na wolnym ogniu ok 20 min. Dodać pokrojone ziemniaki. Gotować aż ziemniaki zmiękną. Mięso oddzielić od kości, marchew zetrzeć na tartce, koperek pokroić. Pod koniec gotowania dodać mięso, marchew i koperek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!