Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 297
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 297
Składniki
Umyte i pokrojone mięso smażymy na tłuszczu. Dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę i dalej dusimy, podlewając wodą. Oczyszczone i pokrojone pieczarki wrzucamy do mięsa i dalej dusimy. Paprykę i marchewkę również kroimy w kostkę i łączymy z resztą, podlewając wodą. Pod koniec gotowania wrzucamy ogórki i zalewamy wodą.
Wszystkie składniki gotujemy do miękkości. Doprawiamy do smaku. Można podbić zupę 2 łyżkami mąki i łyżką śmietany.....