Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa minestrone"
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 30
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 646
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 30
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 646
Składniki
Marchew i ziemniaki obierz, umyj i pokrój razem z czerwoną papryką. Przesmaż na rozgrzanej oliwie.
Po chwili dodaj groszek, pocięty w plasterki seler naciowy oraz pozbawioną ogonków i nitek fasolkę szparagową.
Podlej warzywa bulionem, dodaj pokrojone pomidory i dosyp sól oraz pieprz.
Gotuj całość do czasu, aż warzywa będą miękkie. Gotową zupę możesz posypać parmezanem.
Czas: 60 min. 1 porcja = 150 kcal.Źródło: Kurier TV