Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa minestrone"
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17794
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1879
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15597
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17794
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1879
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15597
Składniki
Marchew i ziemniaki obierz, umyj i pokrój razem z czerwoną papryką. Przesmaż na rozgrzanej oliwie.
Po chwili dodaj groszek, pocięty w plasterki seler naciowy oraz pozbawioną ogonków i nitek fasolkę szparagową.
Podlej warzywa bulionem, dodaj pokrojone pomidory i dosyp sól oraz pieprz.
Gotuj całość do czasu, aż warzywa będą miękkie. Gotową zupę możesz posypać parmezanem.
Czas: 60 min. 1 porcja = 150 kcal.Źródło: Kurier TV