Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa minestrone"
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 441
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 441
Składniki
Marchew i ziemniaki obierz, umyj i pokrój razem z czerwoną papryką. Przesmaż na rozgrzanej oliwie.
Po chwili dodaj groszek, pocięty w plasterki seler naciowy oraz pozbawioną ogonków i nitek fasolkę szparagową.
Podlej warzywa bulionem, dodaj pokrojone pomidory i dosyp sól oraz pieprz.
Gotuj całość do czasu, aż warzywa będą miękkie. Gotową zupę możesz posypać parmezanem.
Czas: 60 min. 1 porcja = 150 kcal.Źródło: Kurier TV