Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna zupa niestety kaloryczna :-)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3338
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1190
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3338
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1190
Składniki
Włoszczyznę mrożoną przysmażamy na patelni. W garnku (3litry wody) zagotować wodę z kostkami rosołowymi ,solą i vegetą. Dodać włoszczyzne z patelni. Na tej samej pateln,dolać troszkę wody i rozpuszczać serki do jednolitej konsystencji po czym wlac do garnka. Całość zagotować, podawać z makaronem. Smacznego