Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo domra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 51
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 51
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
wlewamy 2litry wody do garnka wrzucamy 3-ziarenka ziela angielskiego 3-liście laurowe gotujemy 10minut za ten czas trzemy ogurki kiszone po 10minutach gotowania wrzucamy potarte ogurki i gotujemy od 2 do 3 minut. życzę smacznego!