Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa paprykowa"
Co zrobić, gdy w lodówce zalega nam papryka? Nie ma nic prostszego niż przyg...
Odsłon: 8512
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 139
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 27
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 139
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 27
Składniki
W garnku rozgrzej olej, podsmaż na nim cebulę pokrojoną w piórka i drobno pokrojone mięso. Wymieszaj. Paprykę i pomidora pokrój w kostkę i, gdy mięso się zarumieni, wrzuć do garnka. Przypraw solą, pieprzem, papryką ostrą i słodką, kminkiem oraz świeżo wyciśniętym czosnkiem.
Zalej wrzątkiem, gotuj około 30 minut. Dodaj pokrojone ziemniaki, gotuj kolejne 20 minut. Pod koniec gotowania dodaj masło i śmietanę. Możesz zmiksować zupę blenderem. Podawaj z natką pietruszki i awokado.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa krem z białych szparagów
Zupy
Rosół z czosnkiem niedźwiedzim i rozmarynem
Zupy
Zupa meksykańska
Zupy
Zupa krem wiosenne ostatki
Zupa krem z białych szparagów
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem lubczyku. W maju k...
Odsłon: 173
Rosół z czosnkiem niedźwiedzim i rozmarynem
Mam dziś dla was przepis na rosołek ugotowany na gęsich udach oczywiście gęś...
Odsłon: 75