Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa paprykowa"
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 121
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 131
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 134
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 23
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 121
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 131
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 134
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 23
Składniki
W garnku rozgrzej olej, podsmaż na nim cebulę pokrojoną w piórka i drobno pokrojone mięso. Wymieszaj. Paprykę i pomidora pokrój w kostkę i, gdy mięso się zarumieni, wrzuć do garnka. Przypraw solą, pieprzem, papryką ostrą i słodką, kminkiem oraz świeżo wyciśniętym czosnkiem.
Zalej wrzątkiem, gotuj około 30 minut. Dodaj pokrojone ziemniaki, gotuj kolejne 20 minut. Pod koniec gotowania dodaj masło i śmietanę. Możesz zmiksować zupę blenderem. Podawaj z natką pietruszki i awokado.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień