Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa paprykowa"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
W garnku rozgrzej olej, podsmaż na nim cebulę pokrojoną w piórka i drobno pokrojone mięso. Wymieszaj. Paprykę i pomidora pokrój w kostkę i, gdy mięso się zarumieni, wrzuć do garnka. Przypraw solą, pieprzem, papryką ostrą i słodką, kminkiem oraz świeżo wyciśniętym czosnkiem.
Zalej wrzątkiem, gotuj około 30 minut. Dodaj pokrojone ziemniaki, gotuj kolejne 20 minut. Pod koniec gotowania dodaj masło i śmietanę. Możesz zmiksować zupę blenderem. Podawaj z natką pietruszki i awokado.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień