Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,lubiana przez wielu zupa pieczarkowa.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Składniki
Ugotować 1 litr bulionu z kostki
Masło rozpuścić na patelni i podsmażyć pieczarki.
Usmażone pieczarki razem z tłuszczem i sosem wrzucić do wywaru.
Gotować ok. 15 minut, zagęścić mąką rozmieszaną w śmietanie i łyżce wywaru.
Dodać przyprawy i gotować jeszcze przez 5 minut nie doprowadzając do wrzenia.