Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna aromatyczna zupa na podsmażanych na maśle pomidorach
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 249
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 535
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 717
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1140
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 226
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6107
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 249
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 535
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 717
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1140
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 226
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6107
Składniki
Pomidory nacinamy delikatnie, wsadzamy do wrxątku na 1minutkę. Po tym czasie wyjmujemy łyżką cedzakową do lodowatej wody. Po chwili z łatwością ściągamy skórkę. Na maśle podsmażamy pomidory i marchewkę. Do przygotowanego wcześniej buljoniu dodajemy pomidory i marchew. Niech smaki się wymieszają. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną cukru. Podajemy z makaronem i posypujemy bazylią.