Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 359
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 359
Składniki
Sporządzić wywar,Z mięsa mielonego (tak jak na kotlety mielone)uformować pulpeciki,można je po obtoczeniu w mące podsmażyć lub od razu wrzucać na gotujący wywar.Cebulkę posiekać,podsmażyć , dodać koncentrat pomid.podsmażyć,dodać śmietanę,podsmażyć.Połączyć z wywarem.Zupka gotowa)