Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Składniki
Sporządzić wywar,Z mięsa mielonego (tak jak na kotlety mielone)uformować pulpeciki,można je po obtoczeniu w mące podsmażyć lub od razu wrzucać na gotujący wywar.Cebulkę posiekać,podsmażyć , dodać koncentrat pomid.podsmażyć,dodać śmietanę,podsmażyć.Połączyć z wywarem.Zupka gotowa)