Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa ze smakiem dalekiego wschodu z niepowtarzalnym smakiem i aromatem. warto spróbować ;)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3810
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414567
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2341
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3810
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414567
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2341
Składniki
Do gotującego bulionu (rosołu) dodać koncentrat pom. i mieszanke chińska. Gotować przez ok.15 min. aż warzywa bedą miekkie.
Dolej sos imbirowy firmy Tao Tao (można go kupić m.in. w Kauflandzie), sos miodowy z czosnkiem, sos sojowy. Dodać przyprawe chili dla pikantnego smaku, według uznania.
Na końcu zrób zaprawke z mąki i oleju dla gęstości zupy. Pół szklanki oleju i szklanke mąki. Rozmieszać trzepaczka i powoli wlewac do gotującej się zupy i lekko mieszając. Gotować na małym ogniu przez 5 min.
Osobno ugotować makaron i dodać do zupy dozwoloną ilość.