Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubie zupy rybne wiec sobie cos wykombinowałam
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 155
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 253
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 155
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 253
Składniki
Cebule pokroić w drobną kostkę i z włoszczyzną pdsmażyć na maśle.Ugotować filety rybne doprawić solą i pieprzem(czas gotowania zależy czy ryby będą świeże czy mrożone).Dodać włoszczyznę,śmietanę i makaron(lane kluski)gotoać jeszcze 10-15 minut.Dodać koper drobno posiekany.