Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa rybna maślano-śmietanowa

Zupa rybna maślano-śmietanowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 772

Dodano:

Odsłon: 254

Lubie zupy rybne wiec sobie cos wykombinowałam

Składniki

  • różne filety rybne ok1kg (kto co lubi)
  • włoszczyzna mrożona 1op
  • masło 100g
  • śmietana 30%
  • cebula duża 1szt
  • sól,pieprz
  • makaron 200g (lane kluski)
  • koper 1pęczek
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Zupa rybna maślano-śmietanowa

Przygotowanie

  1. Cebule pokroić w drobną kostkę i z włoszczyzną pdsmażyć na maśle.Ugotować filety rybne doprawić solą i pieprzem(czas gotowania zależy czy ryby będą świeże czy mrożone).Dodać włoszczyznę,śmietanę i makaron(lane kluski)gotoać jeszcze 10-15 minut.Dodać koper drobno posiekany.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń