Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa selerowa z serowym sosem"
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1079
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 562
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1079
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 562
Składniki
Kolby oczyścić z liści i wąsów, umyć, osuszyć. Ziarna oskrobać, ugotować w bulionie.
Paprykę oczyścić, umyć, pokroić w paski. Kabanosy pokroić w ukośne plasterki. Gałązki selera umyć, obrać z włókien, pokroić w kawałki.
Kabanosy i warzywa podsmażyć na oleju, dodać do zupy. Doprawić, gotować 10 min na wolnym ogniu. Fetę utrzeć ze śmietaną, doprawić do smaku. Zupę wylać na talerze, dodać łyżkę sera utartego ze śmietaną, posypać natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium