Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa selerowa z serowym sosem"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
Kolby oczyścić z liści i wąsów, umyć, osuszyć. Ziarna oskrobać, ugotować w bulionie.
Paprykę oczyścić, umyć, pokroić w paski. Kabanosy pokroić w ukośne plasterki. Gałązki selera umyć, obrać z włókien, pokroić w kawałki.
Kabanosy i warzywa podsmażyć na oleju, dodać do zupy. Doprawić, gotować 10 min na wolnym ogniu. Fetę utrzeć ze śmietaną, doprawić do smaku. Zupę wylać na talerze, dodać łyżkę sera utartego ze śmietaną, posypać natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium