Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa selerowa z serowym sosem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1919
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1610
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1919
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1610
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2556
Składniki
Kolby oczyścić z liści i wąsów, umyć, osuszyć. Ziarna oskrobać, ugotować w bulionie.
Paprykę oczyścić, umyć, pokroić w paski. Kabanosy pokroić w ukośne plasterki. Gałązki selera umyć, obrać z włókien, pokroić w kawałki.
Kabanosy i warzywa podsmażyć na oleju, dodać do zupy. Doprawić, gotować 10 min na wolnym ogniu. Fetę utrzeć ze śmietaną, doprawić do smaku. Zupę wylać na talerze, dodać łyżkę sera utartego ze śmietaną, posypać natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium