Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 19021
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8832
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 681
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8395
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 19021
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8832
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 681
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8395
Składniki
Wędlinę pokrój w drobne paseczki i razem z pokrojoną cebulą i posiekanym czosnkiem przysmaż na maśle lub oleju. Zalej wywarem i dodaj serki topione (najlepiej jest je wcześniej rozrobić w niewielkiej ilości ciepłego wywaru). Chwilę gotuj i przypraw do smaku. Podaj w miseczkach z dużą ilością grzanek. Jeżeli zamiast wywaru użyjesz wody, to możesz dodać kostki rosołowe. Zupa ta to doskonały pomysł na szybkie, tanie i pożywne danie.