Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki ale wyraźny smak, w prostej potrawie, która robi wrażenie
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10683
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 185
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 757
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10683
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 185
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 757
Składniki
Zmiksować pomidory z puszki. Serek roztopić na małym ogniu, dolać mleko - cały czas mieszać aż się połączą. Dodać pomidory, kostkę rosołową, oraz przyprawy. Jeżeli ktoś nie lubi gęstych zup dodać wodę. Doprowadzić do wrzenia. Pokroić w paski paprykę, a pora w cążki - dodać do zupy razem z makaronem. Podawać jak makaron będzie miękki. Smacznego ;)