Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo dobra zupka.Gorąco polecam.
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 996
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 205
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 155
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 15024
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 996
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 205
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 155
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 15024
Składniki
cebule kroimy w pół-krążki, dodajemy liść laurowy i ziele angielskie.Wszystko zalewamy 2 litrami zagotownej gorącej wody,przykrywamy przykrywką.Czekamy aż przestygnie wywar musi być chłodny. następnie dodajemy śmietanę ,mieszamy na jednolity biały kolor, dodajemy śledzie i dolewamy wody ze śledzi do smaku.Na koniec solimy,dodajemy pieprzu i zupa gotowa.W międzyczasie gotujemy ziemniaki i odcedzamy. Gorące ziemniaki zalewamy zimną zupą.Smacznego