Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna dla osób dbających o linię.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1038
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 436
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15365
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1891
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1038
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 436
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15365
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1891
Składniki
Filet z kurczaka dokładnie oczyść z błonek , umyj. Do garnka wlej 2 l. wody zagotuj. Włóż filet z kurczaka, ziele angielskie, pieprz czarny, liść laurowy, posól . Mięso gotuj do miękkości. W tym czasie obierz ziemniaki, marchewkę , pietruszkę, seler, kalarepkę - umyj i pokrój w kosteczkę. Oczyść, umyj i drobno pokrój por. Z wywaru wyjmij ugotowane mięso, włóż pokrojone warzywa i czosnek. W czasie gotowania warzyw dosyp mrożoną fasolkę. Gotuj 20 minut. Ugotowane mięso pokrój na niewielkie kawałeczki i ponownie włóż do zupy. Do zupy dodaj odrobinę kurkumy, zagotuj. Ewentualnie dopraw solą i pieprzem ziołowym. Posyp natką pietruszki.