Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa najlepsza na wigilię i łatwa w przyżądzeniu. Życze smacznego.
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1145
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1328
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 609
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1145
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1328
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 609
Składniki
włoszczyznę umyć obrać i pokroić na mniejsze kawałki ,zalać wrzątkiem,dodać liście laurowe i ziele angielskie,i gotować do miękkości,następnie z jajka mąki i wody przygotować lane kluseczki,wlać do wywaru,i gotować do miękkości kluseczek,nastepnie zdjąć garnek z ognia,dodać masło i śmietanke oraz drobno posiekany umyty koperek,doprawić do smaku. I GOTOWE SMACZNEGO.