Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo tania i prosta zupa dla zapracowanych.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34544
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 85
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9140
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34544
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 85
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9140
Składniki
Do wrzącej wody wrzucić zamrożone warzywa i kostkę rosołową. Następnie doprawić solą, pieprzem i ziarenkami smaku. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż zmiękną mrożonki (i będą się nadawały do spożycia). W osobnym garnku (w osolonej wodzie) ugotować makaron. Odcedzić i dodać go do zupy. Zupę można zabielić (nalewamy zupę do kubka, a następnie dodajemy śmietanę). Dokładnie mieszamy i dopiero taką mieszankę wlewamy do garnka. Osobom, które mają więcej czasu, polecam gotowanie zupy na normalnych, niemrożonych warzywach (marchew, seler, pietruszka itp - jest to na pewno zdrowsze).