Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa z białych warzyw z łososiem"
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 265
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 98
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2157
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 665
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 265
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 98
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2157
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 665
Składniki
W litrze wody ugotuj warzywa, poza cebulą, którą przed ugotowaniem uduś na patelni wraz z łyżką masła. Kiedy warzywa staną się miękkie, przełóż je do drugiego garnka i zmiksuj z odrobiną wywaru i ze śmietaną.
Jeśli zupa będzie zbyt gęsta, dodaj więcej wywaru. Podawaj warzywny krem z uwędzonym łososiem – ryba doskonale podkreśli smak białych warzyw.
• 25 minut • dla 4 osób • cena ok. 25 złŹródło: Show