Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa z soczewicy - bardzo syta! Tradycyjnie przygotowywana w kuchniach Bliskiego Wschodu.
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 378
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1449
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5644
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 311
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 378
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1449
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5644
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 311
Składniki
Zgodnie z instrukcją w filmie: Gotujemy w ok. 750 ml wody - jedną pokrojoną cebulę, soczewicę, marchewkę, pomidory, czosnek. Po ok. 30 minutach zupę blendujemy. Na oleju smażymy posiekaną cebulę i dodajemy do zblendowanej zupy. Smażymy też pół szklanki makaronu vermicelli, a następnie dodajemy do zupy. Gotujemy jeszcze przez 10 minut. Idealna, sycąca zupka, która powali Was na kolana.