Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa z soczewicy - bardzo syta! Tradycyjnie przygotowywana w kuchniach Bliskiego Wschodu.
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 176
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1728
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 338
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 176
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1728
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 338
Składniki
Zgodnie z instrukcją w filmie: Gotujemy w ok. 750 ml wody - jedną pokrojoną cebulę, soczewicę, marchewkę, pomidory, czosnek. Po ok. 30 minutach zupę blendujemy. Na oleju smażymy posiekaną cebulę i dodajemy do zblendowanej zupy. Smażymy też pół szklanki makaronu vermicelli, a następnie dodajemy do zupy. Gotujemy jeszcze przez 10 minut. Idealna, sycąca zupka, która powali Was na kolana.