Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa z soczewicy - bardzo syta! Tradycyjnie przygotowywana w kuchniach Bliskiego Wschodu.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13459
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 590
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2811
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 773
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13459
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 590
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2811
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 773
Składniki
Zgodnie z instrukcją w filmie: Gotujemy w ok. 750 ml wody - jedną pokrojoną cebulę, soczewicę, marchewkę, pomidory, czosnek. Po ok. 30 minutach zupę blendujemy. Na oleju smażymy posiekaną cebulę i dodajemy do zblendowanej zupy. Smażymy też pół szklanki makaronu vermicelli, a następnie dodajemy do zupy. Gotujemy jeszcze przez 10 minut. Idealna, sycąca zupka, która powali Was na kolana.