Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kalarepką i selerem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1184
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1316
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 959
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1184
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1316
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 959
Składniki
Buraczki z botwinki oraz ziemniaka kroję w kostkę i gotuję w osolonej wodzie ok. 10 min.
Kroję obraną kalarepkę oraz seler naciowy i dorzucam do garnka. Gotuję kolejne 10 min. Schładzam.
Pokrojone ogórek i rzodkiewki oprószam solą. Dodaję do zupy kefir, mieszam, wrzucam ogórka i rzodkiewki. Doprawiam pieprzem i solą.
Liście botwiny można dodać do sałat. Anna Pawlik z RadomiaŹródło: Kobieta i życie