Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kalarepką i selerem"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118439
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8523
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3141
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2293
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1612
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118439
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8523
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3141
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2293
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1612
Składniki
Buraczki z botwinki oraz ziemniaka kroję w kostkę i gotuję w osolonej wodzie ok. 10 min.
Kroję obraną kalarepkę oraz seler naciowy i dorzucam do garnka. Gotuję kolejne 10 min. Schładzam.
Pokrojone ogórek i rzodkiewki oprószam solą. Dodaję do zupy kefir, mieszam, wrzucam ogórka i rzodkiewki. Doprawiam pieprzem i solą.
Liście botwiny można dodać do sałat. Anna Pawlik z RadomiaŹródło: Kobieta i życie