Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kalarepką i selerem"
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4132
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 255
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13365
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2652
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4132
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 255
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13365
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2652
Składniki
Buraczki z botwinki oraz ziemniaka kroję w kostkę i gotuję w osolonej wodzie ok. 10 min.
Kroję obraną kalarepkę oraz seler naciowy i dorzucam do garnka. Gotuję kolejne 10 min. Schładzam.
Pokrojone ogórek i rzodkiewki oprószam solą. Dodaję do zupy kefir, mieszam, wrzucam ogórka i rzodkiewki. Doprawiam pieprzem i solą.
Liście botwiny można dodać do sałat. Anna Pawlik z RadomiaŹródło: Kobieta i życie